Segunda-feira, 29/5/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

SIMPTOMET E SIHRIT TE NDARJES

SIMPTOMET E SIHRIT TE NDARJES

SIMPTOMET E SIHRIT TE NDARJES

-Mos pranimin e arsyes, ndryshim i shpejtë prej dashurisë në urrejtje, mosbesim në njëri tjetrin, mospajtimet për shkaqe të vogla duke i bër ato në mospajtime për gjëra më të mëdha kurse në realitet janë të vogla, ndryshimi i fizionomisë së gruas në sytë e burrit dhe anasjelltas, burri e sheh gruan e tij në formë të keqe edhe pse gruaja mund të jetë prej femrave të bukura. Në realitet shejtani që është caktuar për këtë lloj sihri ua parafytyron njëri tjetrin me një fytyrë të keqe.
Personi i sëmur urren çdo pune që vepron pala tjetër, urrejtja e vendit ku ulet. Kur burri është jashtë shtëpisë është në gjendje të mir, por kur ai futet në shtëpi ndjen dhimbje dhe ngushtim dhe anasjelltas.

-Thotë Ibn Kethiri رحمه الله :

“Shkaku që e bën të ndahet burri nga gruaja është se shejtani ia paraqet në sytë e atij ose asaj në një fizionomi të keqe dhe të shëmtuar apo me sjellje jo të mirë.”