Sexta-feira, 1/7/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Simptomet e përmledhura të cilat aludojnë në prekjen e xhinëve, syrit apo të sihrit, në mënyrë më të detalizuar

Simptomet e përmledhura të cilat aludojnë në prekjen e xhinëve, syrit apo të sihrit, në mënyrë më të detalizuar

Shenjat e syrit te keq dhe magjise zakonisht kane shume gjera te perbashketa mirepo ndryshojne ne shume siptoma. Ne po i tregojme ne mynyre te pergjithshme.

Simptomet e xhinit(mess):

1. Dridhje në trup ose disa pjesëve të trupit

2. Lëvizje të muskujve jonatyrore

3. Mospërqëndrim

4. Moskoncetrim

5. Ikje ose neveritje për kryerjen e namazit

6. Urrejtje për lexim të Kur’anit

7.Vështirsim gjatë ndëgjimit të ezanit

8. Bërja e gjynaheve

9. Ngushtim në gjoks

10. Ndjenja e mërzisë në shumicën e kohës

11. Mpierje të disa pjesëve të trupit

12. Nxehtësi në trup,ose ftohje

13. Shpuarje në pjesët e trupit

14. Vështirsi në të ecur

15. Dhimbje në fund të shpinës

16. Dhimbje në pjesë të ndryshme të trupit ndonjiher paraqiten ndonjiher humbin

17. Dhimbje këmbe

18. Dhimbje në shputat e këmbëve

19. Dhimbje të kokës të vazhdueshme nëpër gjithë kokën

20. Vështërsi në frymëmarje

21. Shtypja e lartë

22. Shkëlqim në sy

23. Imolisur

24. Ndëgjim i zërave të pakuptueshëm

25. Ndjenja që po përcillesh dhe kontrollohesh

26. Ndjenja qe po të thëret dikush dhe kur shikon ska asgjë

27. Endra të trishtueshme të cfarë do lloji,veqanërisht qen ose gjarpërij apo maca

28. Dëshirë tejmase për mardhënie

29. Ndjehet se është dyfytyrësh në fe

30. Humbja e shpresës në mëshirën e All llahut

31. Njolla me ngjyrë të kaltër në trup

32. Nxehtësi në trup tërë ditën

33 Urrejtje për tu pastruar me ujë të ftohtë

34.Dyshim në cdo send

35.Sillje andej këndej

36. Bredhje

37. i hutuar

38. Harresa e tepërt

39. Urrejtja për të punuar

40. Urrejtje e të qëndruarit me njerëz

41. Rrahje e shpejtë e zemrës e papritur(befasisht)

42. Qarje pa shkak

43. Hidhërim i shpejtë dhe kriza nervore.

Simptomet e syrit dhe xhelozisë

1.Ndryshimi i gjendjes në të keq e më keq

2.Keqsimii shëndetit shpejtë

3.Paraqitja e sëmundjeve të ndryshme të rezikshme

4.Nëfund të kokës ndjen shtypje dhe rëndim

5.Shytpje mbi vetulla

6.Shtypje në supe (shpatulla)

7.Dobësim shumë i madhë në trup

8.Plogështi e jashtëzakonshme

9.Marrje frymë me vështirësi dhe rënkim dhe kjo në shumicën e kohës

10.Durimi i pakët dhe humbja e shpresës

11.Dëshprim i madh

12.Rënie shpirtërore

13.Humbja e besimit në vetvete

14.Harresa

15.Humbja në tregti

16.Mossukses në mësime apo në punë

17.Shkurorëzim apo mossukses në martesë

18.Hapja e gojës gjatë dëgjimit të Kur’anit posaqërisht gjatë dëgjimit të kaptinës el-Felek dhe En-Nas

19.Djegje të syve

20.Rrjedhja e lotëve pa shkak

21.Nxehtësia e trupit

22.Rëndim në tërë trupin veqanërisht në mëngjes

23.lëvizje e qërpikëve më shumë se normalja

24.Gogësim

25.Pagjumësi

26.Sinusët

27.Urrejtja e qëndrimit në shtëpi dhe dëshira për të dalur jashtë

28.Urrejtja per te qendruar ne shtepi dhe deshira per per te dalur jasht

29.Sëmundje të ndryshme që nga mjekët vijnë rezultatet e mira

30.Nxjerja e kelbit shumë nga fyti

31.Vesvese(pëshpëritje) të shumta

32.Në disa raste cmendurie apo iluzione të kota

33.Dëshira për të fjetje

34.Të fikët i lehtë

35.Tërhiqet sikur ai cili zgjohet nga gjumi

36.Dhimbje barku të mëdha

37.Kruarje e trupit

38.ritja e inpulsit apo rrahjet e zemrës

39.Mos pasja oreks për ushqim

40.Rëndim në fund të shpinës apo në shpatulla

41.Shtrëngim në gjoks dhe dhe dëshira për të qajtur nga shtrengimi i gjoksit

42.Të qeshurit e pakët

43.Dhe mendim se jeta është nxier

44.Dhe në disa raste dëshiron të vdes

45.Vështirësi në të ecur

46.Pamundësi për të kryer punë të rënda

47.Ka mundësi që nuk mund të kryen asnjë punë nga plogështia. 

Simptomet e magjisë

1.Nxjerja e një ere të keqe nga goja

2.Dhimbje të forta në bark

3.Lëvizje të cuditshme në bark

4.Gazra të shumta në bark

5.I vjen për të vjellë në shumicen e rasteve

6.Humbja e oreksit për ushqim

7.Nxierje të fytyrës dhe zverdhje

8.Rëndim dhe plogështi në tërë trupin

9.Dobësimi i shikimit

10.Vështirësi në frymëmarje i përngjanë sëmundjes së Asmës

11.Problem të rënda

12.Mos sukses në martesë dhe prishja e fejesës

13.Urrejtja e bashkëshortes apo e kundërta nëse është i martuar

14.Impotenca (pafuqia në mardhënie seksuale)

15.Urrejtja e bashkëshortes apo e kundërta kur takohen

16.Pamundësia e lindjes

17.Rëzim

18.Enjte dhe nuk gjen tek mjekët ilaq për këtë

19.Ikja nga shoqëria

20.Ndryshime të befasishme pa shkak

21.Mjegullim i syve

22.Paraqitja e pejve të lidhura para syve

23.Fryerja e barkut

24.Djegje stomaku

Nuk është kushtë që të mblidhen të gjitha simptomet për të aluduar se personi është i sëmurë,por shumicën e tyre,dhe nuk është kusht se nëse dikush posedon dicka nga këto simptome të jetë i sëmurë nga xhinët,msyshi,xhelozia apo sihri.

Vërejtje !!!

Këta simptome janë të njohura pas studimit të cështjes dhe kërkimit,dhe nuk ka argumente nga
Kur’ani dhe Sunneti,për këtë ka që janë qëlluar dhe ka që janë gabime,si cdo fjalë e njeriut.

(Visited 315 times, 1 visits today)