Domingo, 2/4/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Simptomet e magjisë

Simptomet e magjisë

magjia simptomet

Simptomet e magjisë

1.Nxjerja e një ere të keqe nga goja

2.Dhimbje të forta në bark

3.Lëvizje të cuditshme në bark

4.Gazra të shumta në bark

5.I vjen për të vjellë në shumicen e rasteve

6.Humbja e oreksit për ushqim

7.Nxierje të fytyrës dhe zverdhje

8.Rëndim dhe plogështi në tërë trupin

9.Dobësimi i shikimit

10.Vështirësi në frymëmarje i përngjanë sëmundjes së Asmës

11.Problem të rënda

12.Mos sukses në martesë dhe prishja e fejesës

13.Urrejtja e bashkëshortes apo e kundërta nëse është i martuar

14.Impotenca (pafuqia në mardhënie seksuale)

15.Urrejtja e bashkëshortes apo e kundërta kur takohen

16.Pamundësia e lindjes

17.Rëzim

18.Enjte dhe nuk gjen tek mjekët ilaq për këtë

19.Ikja nga shoqëria

20.Ndryshime të befasishme pa shkak

21.Mjegullim i syve

22.Paraqitja e pejve të lidhura para syve

23.Fryerja e barkut

24.Djegje stomaku

 

Verejtje lidhje me simptomat…Nuk është kushtë që të mblidhen të gjitha simptomet për të aluduar se personi është i sëmurë,por shumicën e tyre,dhe nuk është kusht se nëse dikush posedon dicka nga këto simptome të jetë i sëmurë nga xhinët,msyshi,xhelozia apo sihri.

Vërejtje !!!

Këta simptome janë të njohura pas studimit të cështjes dhe kërkimit,dhe nuk ka argumente nga
Kur’ani dhe Sunneti,për këtë ka që janë qëlluar dhe ka që janë gabime,si cdo fjalë e njeriut.