Sexta-feira, 24/5/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Simptomat e Syrit të KeqSimptomat e Syrit të Keq

Simptomat e Syrit të Keq

  1. Problemet financiare
  2. Problemet sociale
  3. Problemet shëndetësore
  4. Probleme psikologjike
  5. Aksidentet e makinave ose fat i keq i përgjithshëm
  6. Sëmundjet që nuk mund të kuruar si kanceri, etj.
  7. Harresa në provime ose provime dështuese për studentët pavarësisht nga studimi
  8. Divorci ose probleme të tjera sociale
  9. Depresioni dhe humbja e vetëbesimit

(Visited 668 times, 1 visits today)
Top