Sábado, 10/6/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Simptomat dhe shenjat e shtëpisë ku është bërë sihri

Simptomat dhe shenjat e shtëpisë ku është bërë sihri

Simptomat dhe shenjat e shtëpisë ku është bërë sihri
-Shikimi i fantazmave në shtëpi
-Nuhatja e erës së keqe në shtëpi
-Mosmarrëveshja e shpeshtë pa ndonjë shkak.
-Ikja nga shtëpia pa ndonjë shkak.
-Humbja e gjërave në shtëpi.
-Pakësimi i bereqetit në shtëpi.
-Djegia e poçeve elektrike në shtëpi një pas një pa ndonjë shkak të qartë.
-Nuk arrin ta rregullon dhe pastron shtëpinë edhe pse jep mund.
-Prezenca e kafshëve dhe shpendëve si macet dhe pëllumbat.
-Ndjenja se dikush është duke ecur pas teje dhe i dëgjon hapat e ecjes pas teje.

Këtu janë disa simptoma dhe gjendje që i paraqiten njerëzve të shtëpisë në të cilën është bërë sihri ose shumicës së njerëzve që jetojnë aty dhe kjo aludon për prezencën e sihrit në këtë shtëpi.
Prej këtyre simptomave janë:
-Ndryshimi i menjëhershëm prej dashurisë në urrejtje dhe armiqësi ose prej shëndetit në sëmundje, prej adhurimit në mëkat dhe shpërndahet pikëllimi dhe ngushtimi në shtëpi.
-Ndjenja e banorëve të shtëpisë ose njërit prej tyre të nxiton në fjalë dhe vepra pa pasur vullnet dhe pastaj të ndjenë keqardhje pas kryerjes së veprës.
-Ndjenja e dhimbjes poshtë shpinës ose goditje e problemeve me mitrën.
-Shfaqja e shkëndijave në sytë e të sëmurit prej sihrit.
-Nuk mundet të koncentrohet të shikon në sy dhe shmangja e shikimit duke shikuar poshtë shumicën e kohës.
-Goditja me dyshim dhe dobësim të personalitetit.
Ndjenja e sëmundjes, plogështisë dhe ikjes gjatë qëndrimit me anëtarët e familjes në shtëpi, por kur del jashtë shuhen këta ndjenja ose disa prej tyre.
-Nxjerrja e erës së keqe nga goja, posaçërisht nëse sihri është i ngrënë apo i pirë.
-Ndjenja e afrimit të vdekjes dhe dëshirës për vetëvrasje.
-Dëgjimi i zërave të çuditshëm apo sheh në ëndërr kafshë të çuditshme, sidomos mace dhe hardhuca.
-Parandjenja e ndodhjes së disa gjërave dhe ndodhja e tyre në realitet.
-Nevrikosja e shpejtë dhe mos durimi i personave tjerë.
-Djersitja e shpeshtë, rëndimi në kohë dhe kokë dhimbje e pandërprerë.
-Frika dhe mos dashja e përzierjes me të tjerët.
-Animi ndaj mëkateve dhe qarja gjatë dëgjimit të Kuranit Fisnik apo hapja e tepërt e gojës dhe ngërçeve në disa pjesë të trupit.
-Ndjenja e dhimbjes në lukth dhe sikur të ketë një copë në lukth posaçërisht gjatë leximit të Kuranit Fisnik.
-Ngritja e temperaturës në trup dhe humbja e shikimit apo shikimi i turbulluar.
-Paraqitja e pikave more në trup pa vrarë ndokund.
-Dëgjimi i fishkëllimave në vesh kur të jesh në shtëpi.
-Ankthet dhe ëndrrat e frikshme dhe dëgjimi i dikujt se po të thërret në emër, por nuk sheh askënd.

Ebu Munira

Резултат слика за many cats and house