Sexta-feira, 26/2/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Sillu mirë dhe shërbeji nënës tënde, pastaj nënës tënde, pastaj nënës tënde, pastaj babait tënd, pastaj …

Sillu mirë dhe shërbeji nënës tënde, pastaj nënës tënde, pastaj nënës tënde, pastaj babait tënd, pastaj …

Mos u bëj koprrac ndaj nënës tënde në asgjë. Vetëm kujto prerjen e kërthizës tënde në momentin që dole në këtë dunja dhe mbeti përgjithmonë shenja në trupin tënd që ta kujtosh gjithmonë qenien më të çmuar, e cila të furnizoj nga trupi i saj.

“Sillu mirë dhe shërbeji nënës tënde, pastaj nënës tënde, pastaj nënës tënde, pastaj babait tënd, pastaj të afërmve dhe pastaj atyre që vijnë pas tyre”.

Profeti, alejhi selam.

Përktheu: Qendra Kur’anore – Preshevë

(Visited 49 times, 1 visits today)
Top