Sábado, 22/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Sikur vetëm një njeri të qante sinqerisht për Allahun

Sikur vetëm një njeri të qante sinqerisht për Allahun

Hasan el- Besriu -Allahu e mëshiroftë- ka thënë:

“Çdo vepër mund të vlerësohet dhe sipas saj të jepet shpërblimi, përveç lotëve të derdhur prej frikës ndaj Allahut të Lartësuar. Ato do ta zbusin edhe flakën e Xhehenemit, aq sa Allahu dëshiron.

Sikur vetëm një njeri të qante sinqerisht për Allahun e Lartësuar, unë do të shpresoja se për shkak të lotëve të tij, Allahu i Lartësuar do ta mëshirojë popullin e tij.”

(Visited 71 times, 1 visits today)
Top