Quarta-feira’, 25/11/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Sikur të tregoheshe i barabartë ndaj të dyve! -KY ISHTE MESIMI I MUHAMEDIT ALEJHI SELAM

Sikur të tregoheshe i barabartë ndaj të dyve! -KY ISHTE MESIMI I MUHAMEDIT ALEJHI SELAM

Nga Enesi (radijAllahu anhu) përcillet të ketë thënë: “Gjersa një njeri ishte ulur së bashku me të të Dërguarin sal-lAllahu alejhi ue sel-lem, atij i erdhi djali i vogël. Ai e puthi atë dhe e uli në prehrin e vet. Pastaj i erdhi vajza, të cilën e uli anash vetes.
I Dërguari sal-lAllahu alejhi ue sl-lem i tha: “Sikur të tregoheshe i barabartë ndaj të dyve!” (dmth përse nuk u tregove i barabartë me të dy?)

(“Es-Sahihah”, 2883, 2994 dhe 3098)

(Visited 123 times, 1 visits today)
Top