Sábado, 1/10/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Sihri i deshtimi te mardhenieve intime

Sihri i deshtimi te mardhenieve intime

Sihri i deshtimi te mardhenieve intime

Tek dy gjinit behet ky lloj sihri.

Tek burri ky siher ne momentin qe fillon marrdhanja, ne mendjen e tij kapet ndonje problem apo ndonje pune pa rendesi, dhe aq shume hyn mendja tek ajo pune sa qe ne gjysme te marrdhanjes bie epshi, dhe marrdhanja nuk perfundon, dhe exhint menjehere I qojne shume mendime gruas se ti nuk je ideale per te, se je e shemtuar, se ai nuk ka ndenja per ty e shume mendime tjera.

Tek gruaja eshte pak me ndryshe, ne momentin qe dojne te bejne marrdhanje femra hup kontrollin, qan dhe ndryshon menjehere,nese burri afrohet ajo fillon qan, ngushtin ne gjoks, rrahje te shpejta te zemres, bertet ka shume frike, ndryshon pamja e fytyres dhe nuk ka gjasa te afrohet te ajo per marrdhanie.

Ju kerkoj falje qe po e shpjegoi kete lloj sihri, po kemi pas shume raste te tilla qe gati jane ndare per kete pune.
E di qe ndoshta dikujt ju qeshet kur e lexon kete, por Allahu kurre mos ju sprovoft me keso gjera.

Rukjegjiu: Besim Misini.

(Visited 1,166 times, 1 visits today)