Sábado, 16/10/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Siguria ushqimore, kontrolle për tregtimin e mishit

Siguria ushqimore, kontrolle për tregtimin e mishit

Nën drejtimin e Ministrit të Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Administrimit të Ujërave, Edmond Panariti u mblodh sot Task-Forca e cila vendosi të zhvillojë një aksion për kontrollin e tregtimit të kafshëve të gjalla dhe mishin etherur.

tregtia e mishit
Minsitri Panariti deklaroi se kjo nismë ka si synim rritjen e sigurisë ushqimore për qytetarët. Kreu i Bujqësisë i bëri thirrje tregtarëve të kafshëve të gjalla dhe mishit tëtherur në gjithë vendin që të marin masat e nevojshme për të plotësuar standartet e kërkuara.

(Visited 28 times, 1 visits today)
Top