Sexta-feira, 26/2/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Sidri dhe gjethja e tij janë ilaçe efektive dhe kanë dobi të çuditshme dhe gjurmlënëse kundra xhindëve, magjisë, syrit të keq, gjëndjes së keqe shpirtërore, stresit dhe gjëndjes së keqe mendore

Sidri dhe gjethja e tij janë ilaçe efektive dhe kanë dobi të çuditshme dhe gjurmlënëse kundra xhindëve, magjisë, syrit të keq, gjëndjes së keqe shpirtërore, stresit dhe gjëndjes së keqe mendore
Thotë Imam Dhehebiu: larja (bërja dush) me sidër i bën dobi kokës dhe largon temperaturën.Sidri dhe gjethja e tij janë ilaçe efektive dhe kanë dobi të çuditshme dhe gjurmlënëse kundra xhindëve, magjisë, syrit të keq, gjëndjes së keqe shpirtërore, stresit dhe gjëndjes së keqe mendore.

Sidri dhe gjethja e tij në shumicën e rasteve përdoret si rukje Islame (këndim Kurani dhe dua profetike si ilaç).Ndër dobitë e tjera të gjethes së sidrit janë: – ndihmon të sëmurët në frymarrje, – është efektive kundra kapsllëkut,- lufton sëmundjet e mushkërive, – pastron zorrët,- pastron lukthin, – largon mërzinë, – pasrton gjakun, – është i dobishëm për mestruacionet e grave, – qetëson dhimbjet e kokës, – ul temperaturën e trupit, – forcon rrënjën e flokut, – qetëson dhimbjet e plagëve dhe plagosjeve, – largon erën e rëndë e cila ndodhet në trup dhe lëkurë, – pastron trupin nga helmet, – eliminon zbokthin nga flokët, – përdoret për personat të cilët kanë dhembje në kocka dhe krisje në to, – pastron stomakun, – aktivizon organet e trupit, – kundra depresionit dhe gjëndjes së keqe shpirtërore.

(Visited 219 times, 1 visits today)
Top