Segunda-feira, 23/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Si vallë e arriti këtë?

Si vallë e arriti këtë?

Vendosi një bretkosë të ngjitet në majën e një peme.

“Është e pamundur! Hiq dorë!” – bërtitën bretkosat mike.
Por jo. Vazhdoi ajo dhe u ngjit suksesshëm.
Si vallë e arriti këtë?
Ishte e shurdhër, ky qe çelësi. Mendoi ajo se po e inkurajonin të gjitha mikeshat, ndaj edhe vazhdoi.

MORALI: Bëhu i shurdhër ndaj mendimeve negative nëse synon t’i arrish qëllimet në jetë.

(Visited 84 times, 1 visits today)