Sábado, 11/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Si ti shërosh të sëmurët në familjen tënde

Si ti shërosh të sëmurët në familjen tënde

Si ti shërosh të sëmurët në familjen tënde

Veziri Nidham el Mulk u sëmurë në Bagdad dhe e kuronte veten duke dhënë sadaka (lëmoshë). Mblidhte numër të madh fukarenjësh dhe nevojtarësh dhe u jepte lemoshë dhe kështu ai shërohej.  “El Kamil fi Tarijh

Menavij ka thënë: “Eshtë bërë provë kjo (të kururarit me anë të sadakasë) dhe të suksesshmit kanë parë se kurat shpirtërore ndikojnë (në trupat e njerëzve) më shumë se kurat konkrete.” “Fejdul Kadir“.

(Visited 96 times, 1 visits today)
Top