Domingo, 7/3/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Si ti shërosh të sëmurët në familjen tënde – Beje edhe ti …100% i sigurt

Si ti shërosh të sëmurët në familjen tënde – Beje edhe ti …100% i sigurt

Si ti shërosh të sëmurët në familjen tënde

Veziri Nidham el Mulk u sëmurë në Bagdad dhe e kuronte veten duke dhënë sadaka (lëmoshë). Mblidhte numër të madh fukarenjësh dhe nevojtarësh dhe u jepte lemoshë dhe kështu ai shërohej.  “El Kamil fi Tarijh

Menavij ka thënë: “Eshtë bërë provë kjo (të kururarit me anë të sadakasë) dhe të suksesshmit kanë parë se kurat shpirtërore ndikojnë (në trupat e njerëzve) më shumë se kurat konkrete.” “Fejdul Kadir“.

(Visited 157 times, 1 visits today)
Top