Sábado, 10/6/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Si t’i lidhni dy kompjutera me një wireless?

Si t’i lidhni dy kompjutera me një wireless?

Ky artikull do te ju tregoje se si te lidhni dy kompjutera me nje wireless pa pasur fare problem. Kjo vlen per windows 7.

Se pari shkojme tek My Network Places ne Control Panel dhe shkojme tek “View network status and tasks“
[Image: 3176u0m.jpg]

Pastaj klikojme tek “Set up a new connection or network.“
[Image: 2zp8uuf.jpg]

E klikojme “Set up a wireless ad hoc” dhe pastaj klikojme tek butoni Next.
[Image: wri8h1.jpg]

  1. Next klikohet prap.

[Image: 10537zc.jpg]

Pastaj klikojme close. Pasi te klikojme close shkojme tek Manage wireless networks.
[Image: 9vdsth.jpg]
Tani zgjedhim tek opcioni i pare dhe klikojme connect.
[Image: 33vbx49.jpg]
Dhe e gjitha perfundoj.