Quarta-feira’, 12/8/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Si t’i edukoj fëmijët në këtë kohë të vështirë?”

Si t’i edukoj fëmijët në këtë kohë të vështirë?”

Njëra nga vajzat e dijetarit Abdullah El-Gudejjan (RahimehUllah) tregon:“Një ditë e pyeta babanë: “Si t’i edukoj fëmijët në këtë kohë të vështirë?” Edukoji me lutje dhe me shembull. Shpeshtoji lutjet për ta dhe bëhu shembull, në atë mënyrë që mos të të shohin në ato gjëra që i ke ndaluar dhe mos të të humbasin aty ku i ke urdhëruar të jenë- më tha ai.

(Visited 215 times, 1 visits today)
Top