Segunda-feira, 20/3/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
No Data

Si te zgjidhesh problemet dhe brengat?

Si te zgjidhesh problemet dhe brengat?

kurani
Ibn Xheuzi tregon duke thene:

“U zura ngusht ne nje problem dhe kjo shkaktoi tek une nje brenge te vazhdueshme.

Fillova mendoja shume si tu jepja fund me cdo kusht dhe cdo menyre por nuk gjeta zgjidhje.

Me pas mu kujtua ajeti ku Allahu i Lartesuar thote: “Atij që i frikësohet Allahut, Ai do t’i gjejë rrugëdalje (nga çdo vështirësi)”

Aty e mesova se devotshmeria eshte shkaku i rrugedaljes prej veshtiresive.

Nuk me mbeti vetem se te realizoja devotshmerine dhe ne te vertete gjeta rrugedalje.”

[Gjuetia e meditimeve].