Sábado, 10/12/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
No Data

Si të ruhet dashuria e zjarrtë në martesë?

Si të ruhet dashuria e zjarrtë në martesë?

dashuria e zjarrte

1. Dhuroi gruas lule e cila do ta tregojë tërë madhështinë e dashurisë;

2. Gëzoje atë, duke i dërguar asaj nganjëherë kafjallin (mëngjesin) në shtrat;

3. Mos i harro ditët e rëndësishme nga jeta jote;

4. Thirre shpesh në telefon nga puna dhe tregoi se sa mendon për të dhe se sa i mungon;

5. Shko me të në piknik gjatë vikendit;

6. Shëtitu me të në kohën e lindjes dhe perëndimit të diellit;

7. Foli asaj për ëndërrat dhe idetë e tua, edhe ajo le të marrë pjesë në planifikime;

8. Përpiqu më shpesh ta gëzosh me ndonjë parfum ose me ndonjë dhuratë të ngjashme;

9. Shpesh thuaji se krenohesh me të dhe se mahnitesh;

10. Puthe kur të nisesh prej banesës dhe kur të kthehesh.

Marrë nga libri: ”Çfarë keni dashur të dini e që nuk keni mundur të pyesni për jetën bashkëshortore në Islam.”
Me autorët: Shejh Nasiruddin Albani, Istanbuli dhe Vedad Lut