Quinta-feira, 27/6/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Si të ruhet dashuria e zjarrtë në martesë? – Pjesë nga libri: “Kënaqësia bashkëshortoreSi të ruhet dashuria e zjarrtë në martesë? – Pjesë nga libri: “Kënaqësia bashkëshortore

Si të ruhet dashuria e zjarrtë në martesë?

 1. Dhuroi gruas lule e cila do ta tregojë tërë madhështinë e dashurisë;
  2. Gëzoje atë, duke i dërguar asaj nganjëherë kafjallin në shtrat;
  3. Mos i harro ditët e rëndësishme nga jeta jote;
  4. Thirre shpesh në telefon nga puna dhe tregoi se sa mendon për të dhe se sa i mungon;
  5. Shko me të në piknin gjatë vikendit;
  6. Shetitu me të në në kohën e lindjes dhe perëndimit të diellit;
  7. Foli asaj për ëndërrat dhe idetë tua, edhe ajo le të marrë pjesë në planifikime;
  8. Përpiqu më shpesh ta gëzosh me ndonjë parfum ose me ndonjë dhuratë të ngjashme;
  9. Shpesh thuaji se krenohesh me të dhe se mahnitesh;
  10. Puthe kur të nisesh prej banesës dhe kur të kthehesh.

[Pjesë nga libri: “Kënaqësia bashkëshortore”
Autor: Nasiruddin Albani]

(Visited 27 times, 1 visits today)
Top