Terça-feira, 2/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Si të prodhojmë ide te reja?

Si të prodhojmë ide te reja?

Si të prodhojmë ide te reja?
Idetë lindin kalimthi, rastësisht, aty për aty, dhe po qe se nuk nxitojmë ta shënojmë, regjistrojmë, ajo do te na humb. Si te prodhojmë ide?
Duke u dëfryer ne jete me realizim te synimeve,
Me strategji për te ardhmen,
Me organizim te gjerave te jetës dhe radhitje – strukturim te njohurive,
Me të menduar pozitiv ne vend te atij negativ.
Si lind ideja e re?
Gjate punës,
Gjate dëgjimit te ligjëratave dhe mësimeve,
Gjate leximit,
Gjate takimeve,
Para ose pas gjumit,
Gjate ecjes,
Bëhu zbulues,
Bëhu gjykues,
Bëhu përballues,
Mëso ne relaksim – çlodhje,
Ripërtërijë gjerat e jetës sate,
Bëhu i sinqerte ne punën tende dhe afrohu me sinqeritet dhe vepra te mira tek Krijuesi yt,
Gjate ushtrimeve fizike,
Gjate namazit,
Gjate pastrimit,
Gjate dialogut,
Gjate shkuarjes ne pune.
Banka e ideve:
Adresa e idesë:…………………………………………………………………….
Data e lëshimit te idesë:……………………………………………………………
Pronari i idesë:…………………………………………………………………….
Qëllimet e idesë:
1-
2-
3-
Përfituesit prej idesë:
1-
2-
3-
Strategjia e ekzekutimit te idesë:
1-
2-
3-
Negacionet e idesë:
1-
2-
3-
Aspektet pozitive të idesë:
1-
2-
3-
Barrierat e zbatimit te idesë:
1-
2-
3-
Data e zbatimit te idesë: …………/……../…………….

(Visited 64 times, 1 visits today)
Top