Segunda-feira, 10/5/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Si të parandaloni dhimbjet e shpindës ..??

Si të parandaloni dhimbjet e shpindës ..??

dhimbjet

Si të parandaloni dhimbjet e shpindës ..??

Metoda e drejtë (me ngjure jeshile) Dhe metoda Gabim (me ngjyre te kuqe).
75% e njerëzve të botës janë duke vuajtur nga dhimbjet e shpindës.

Andaj shiko foton dhe mëso se cilat pozita janë të preferueshme dhe cilat nuk preferohen. Ruaje sistemin osteo-muskularë për levizje sa më të mira dhe shëndet të plotë.

Përshtati: Dr Uvejsi, Preshevë.

(Visited 95 times, 1 visits today)
Tags:
Top