Sexta-feira, 24/1/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Si të ndalohet ejakulimi i parakohshëm? ?

Si të ndalohet ejakulimi i parakohshëm? ?

Si të ndalohet ejakulimi i parakohshëm? ?
Burri në shumë mënyra mund të ndikojë në prolongimin e ejakulimit:
– Me futjen e organit gjenital në organin gjenital të gruas ngadalë, butë dhe me kujdes;
– Menjëherë pas futjes së organit gjenital, duhet t’i ndalojë lëvizjet;
– Duhet të mendojë për gjëra indirekte gjatë marrëdhënieve seksuale;
– Lëvizjet duhet t’i bëjë gradualisht.

Pjesë nga libri: “Kënaqësia bashkëshortore”
Autor: Nasiruddin Albani, Istanbuli dhe Vedat Lut

(Visited 574 times, 1 visits today)
Top