Terça-feira, 25/6/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Si të mos e dua atë që më fali gjithckaSi të mos e dua atë që më fali gjithcka

Si të mos e dua atë që më fali gjithcka më fali shijet e ndjeshmërisë sime dhe më njohu me shijet e dijes sime? Të shijuarit e dijes dhe nxënia e dijeve është më parësore se shijimet e kënaqësive të prekshme. Është Allahu xh.sh., Ai që më mësoi, që krijoi për mua të kuptuarin dhe më udhëzoi drejt asaj që kuptova.
(Abdurrahman ibn Xheuzi)

(Visited 8 times, 1 visits today)
Top