Domingo, 23/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Si të largoni sekrecionet nga rrugët e frymëmarrjes me një kokërr qepë

Si të largoni sekrecionet nga rrugët e frymëmarrjes me një kokërr qepë

Si të largoni sekrecionet nga rrugët e frymëmarrjes me një kokërr qepë

Ky lloj trajtimi në kushte shtëpie bëhet zakonisht në periudhat e para kur nuk keni filluar ende të ndjeni pasojat e rënda të duhanpirjes apo jetesës në zonat urbane.Ky trajtim është gjithashtu efikas dhe për rastet kur keni hundë të zëna apo që kullojnë.

Gjëja e parë që duhet të bëni është të prisni për gjysmë qepën dhe lëreni në komodinën pranë krevatit tuaj për të gjithë natën. Gjatë orëve të gjumit do të thithni përbërësit e jashtëzakonshëm të kësaj perimeje, të cilat pastrojnë rrugët e frymëmarrjes.

Për efekt më të mirë duhet t’a ndërroni qepën çdo natë.

Kini parasysh se nëse sekrecionet janë shumë të dendura, ky trajtim nuk ka shumë efekt./revistashije

(Visited 60 times, 1 visits today)
Top