Segunda-feira, 25/10/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Si të jetosh i lumtur?

Si të jetosh i lumtur?

i lumtur

Jeto me familjen mesatar mes butëesisë dhe ashpërsisë.
Jeto me njerëzit mesatar mes izolimit dhe përzierjes.
Jeto me vllezërit mesatar mes shakasë dhe seriozitetit.
Jeto me nxënësit mesatar mes respektit dhe thjeshtësisë.
Jeto me fëmijët mesatar mes rreptësisë dhe mëshirës.
Jeto me sunduesit mesatar mes distancimit dhe afrimit.
Jeto me barkun mesatar mes urisë dhe ngopjes.
Jeto me trupin mesatar mes lodhjes dhe rehatisë.
Jeto me nefsin tënd mesatar mes privimit dhe dhurimit.
Jeto me Zotin tënd mesatar mes frikës dhe shpresës.

Përshtati: Valdet Kamberi

(Visited 229 times, 1 visits today)
Tags:
Top