Terça-feira, 21/9/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Si te bejme rukje ne Pepsi dhe Cola apo dicka te ngjashme?

Si te bejme rukje ne Pepsi dhe Cola apo dicka te ngjashme?

Si te bejme rukje ne Pepsi dhe Cola apo dicka te ngjashme? (Kur ka dicka dyshimte ne pijet te gazuara )

Bismil-lahil-ledhi la jedur-ru me`a-ismihi shej`un fil-erdi ve la fis-semai ve huves-semiّul- alim.

Me emrin e All-llahut pranë emrit të të Cilit nuk bën dëm asgjë në tokë e as në qiell, Ai që dëgjon shumë dhe di çdo send.

Shpresoj qe e kuptoni …

Ruqyah for Pepsi, Cola etc

Gepostet von Nuruddin Al Indunissy am Donnerstag, 12. April 2018

(Visited 395 times, 1 visits today)
Top