Domingo, 26/1/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Si ta vendosim balancën seksuale mes burrit e gruas? ?

Si ta vendosim balancën seksuale mes burrit e gruas? ?

Si ta vendosim balancën seksuale mes burrit e gruas? ?
Për fat të keq, sot ka shumë burra të cilët vetë kënaqen në jetën seksuale, ndërsa nuk ua lejojnë grave të tyre që ta përjetojnë të njëjtën. Kjo dukuri vetvetiu është shkak i ikjes së gruas prej marrëdhënieve seksuale. Vetë fakti se gruaja më ngadalë vjen deri te orgazmi në marrëdhëniet seksuale, kjo e bën burrin faktor kryesor në këto marrëdhënie dhe të obligueshëm që të përpiqet me qëllim që sa më vonë ta prolongojë orgazmën e tij dhe në përputhje me gruan e tij. Hulumtuesit shpesh theksojnë se afërsia e arritjes së orgazmës te gruaja dhe burri është shenjë e suksesit të jetës seksuale.Pjesë nga libri: “Kënaqësia bashkëshortore”
Autor: Nasiruddin Albani, Istanbuli dhe Vedat Lut

(Visited 293 times, 1 visits today)
Top