Domingo, 26/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Si ta testoni vetën se a jeni të prekur nga Sihri, Xhinët apo Mësyshi? (test audio)

Si ta testoni vetën se a jeni të prekur nga Sihri, Xhinët apo Mësyshi? (test audio)

 

Si ta testoni vetën se a jeni të prekur nga Sihri, Xhinët apo Mësyshi?

Mbylli syt dhe koncentrohu në ndëgjimin e rukjes që e kem postuar, nëse gjat ndëgjimit të rukjes i ke disa nga këto simptome atëherë duhesh të bësh rukje tek ndonjë hoxhë.

Prej simptomeve që tregojn se je i sëmur janë: Kokdhimbja, mundim lukthi, gogsim, dridhje të durëve, dridhje të këmbëve, fillon të qaj, nxehtësi trupi, nxehtësi ftyra, marramendje e madhe, lëvizje në trup etj.

Si ta testoni vetën se a jeni të prekur nga Sihri, Xhinët apo Mësyshi?Mbylli syt dhe koncentrohu në ndëgjimin e rukjes që e kem postuar, nëse gjat ndëgjimit të rukjes i ke disa nga këto simptome atëherë duhesh të bësh rukje tek ndonjë Hoxhë.Prej simptomeve që tregojn se je i sëmur janë: Kokdhimbja, mundim lukthi, gogsim, dridhje të durëve, dridhje të këmbëve, fillon të qaj, nxehtësi trupi, nxehtësi ftyra, marramendje e madhe, lëvizje në trup etj.

Posted by Sherohu Me Kuran on Sonntag, 27. November 2016

(Visited 487 times, 1 visits today)