Segunda-feira, 27/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Si t’a përdorim farën ( kokrrën ) e zezë për këputje dhe dembelizëm

Si t’a përdorim farën ( kokrrën ) e zezë për këputje dhe dembelizëm

 

Per këputjen dhe dembelizmin

Një lugë të vogël vaj të kokrrës së zezë, e shoqëruar me lëng portokalli, pihet për çdo ditë (dhjetë ditë rresht pas buke në mëngjes dhe më pas do të shihni ndryshim në vetën tuaj menjëherë.

Pejgamberi ynë, Muhamedi (Paqja dhe bekimet e Allahut qofshin mbi të!) ka thënë: “Me të vërtetë, kjo fara e zezë është shërim për çdo sëmundje, përveç helmueses.” Aisha tha: “Ç’është helmuesja?” Pejgamberi tha: “Vdekja!” [Trans. Buhariu].

(Visited 277 times, 1 visits today)