Terça-feira, 20/4/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Si ta gjesh bashkeshortin qe ti enderron

Si ta gjesh bashkeshortin qe ti enderron

E dëshiroi fisnik.. e shpeshtoi lëmoshën!
E dëshiroi të dashur.. e shpeshtoi ndihmën ndaj të tjerëve!
E dëshiroi të moralshëm.. e përmisoi moralin e saj!
E dëshiroi të sinqertë.. e uli shikimin e saj!
E dëshiroi respektues.. i respektoi prindërit e saj!

Ashtu si e dëshiron partnerin e jetës tënde, bëhu edhe ti ashtu!
Shpërblimi vjen sipas veprave që i vepron!
Përmisoje veten dhe do ta gjesh atë që ti e shpreson dhe e dëshiron.

Irfan JAHIU

(Visited 222 times, 1 visits today)
Top