Sexta-feira, 23/8/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Si ta dalloj nëse jam njeri i mirë apo jo?

Si ta dalloj nëse jam njeri i mirë apo jo?

E pyeti një nxënës Hoxhën:
Si ta dalloj nëse jam njeri i mirë apo jo?
Tha: Nëse lutesh për prindërit ti je njeri i mirë sepse Profeti [Paqja qoftë mbi të!] ka thënë: “…apo fëmija i mirë që lutet për të (prindin).” Ta shpeshtojmë lutjen:
O ALLAH,
MË FAL MUA DHE PRINDËRIT E MI,
MËSHIROJI ATA, QË BËNË ÇMOS TË MË RRISNIN DHE EDUKONIN !

(Visited 250 times, 1 visits today)
Top