Terça-feira, 20/4/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Si po e shkaterroni jeten bashkshortore

Si po e shkaterroni jeten bashkshortore

Këto janë disa nga rrugët me të cilat po shkatërroni jeten bashkeshortore

1. Të jetosh përtej asaj që mund të përballosh
Një grua e mencur tha një ditë: `gjëja më e mirë që mund të bësh si grua është të jetosh brenda mundësive të burrit tuaj.`

2. Negativiteti konstant
Nga martesa kam mësuar se një burrë i mirë dëshiron që ju të jeni të lumtur, dhe nëse ai nuk ju ndihmon dot për këtë gjë atëherë kjo e bën atë të palumtur

3. Vendosja e cdo gjëje tjetër mbi të
Nëse vazhdimisht ti vendos nënën, fëmijët, punën, miqtë apo të tjerët si prioritet atëherë ti i dërgon burrit mesazhin që ai për ty është i parëndësishëm. Kështu mësoni të vini njëri-tjetrin në radhë të parë dhe do të gjeni lumturinë

4. Mirëmbajtja e dashurisë fizike
Burrat kërkojnë dhe kanë nevojë për dashurinë fizike me gruan e vet. Intimiteti nuk duhet të përdoret si një mjet për të kontrolluar bashkëshortit tuaj; por të shihet si një mjet i shenjtë për t`ju mbajtur ju më afër me njëri-tjetrin

5. Nuk flisni gjuhën e tij
Mos e humbni kohën tuaj duke i lënë gjërat të kuptohet vet sepse ai nuk do të kuptojë: më mirë folini qartë atij

/ Burimi: familyshare.com // m.c.gatuajshendetshem

(Visited 452 times, 1 visits today)
Top