Quinta-feira, 8/6/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Si përballohen kritikat e të këqinjve !?

Si përballohen kritikat e të këqinjve !?


kritika zemer
Ata janë gjithmonë të zemëruar me ty dhe rrinë të gatshëm të të vërsluen sepse ti u lartësove me dituri, moral, a pasuri. Ti për ata je si një mëkat i madh që s’falet dot kurrë, ata do të vazhdojnë të të luftojnë gjersa t’i lëshosh nga dora begatitë e Krijuesit tënd, të zhvishesh nga vetitë e vyera e të biesh në zeron e pavlerë.

“Ja, ju (muslimanë) jeni që i doni ata, e ata nuk u duan juve. Madje ju i besoni librat në tërësi (të gjitha shpalljet), e kur ju takojnë thonë: “Ne kemi besuar”! E kur veçohen, ata nga mllefi kundër jush grisin majet e gishtërinjve.
Thuaju: “Vdisni me atë mllef tuajin”! All-llahu e di shumë mirë se çka mbajnë (të fshehtat) zemrat e tyre.”

( Kur`an 3:119 )

Në jetën tënde sheh shumëcka prej shpirtligëve e ziliqarve, goditjet e tyre të forta e pa pikë mëshire priti nga cdo anë, se ata s`kanë qëllim tjetër vec mposhtjes tënde dhe shkatërrimit tënd, ndaj qëndro e vazhdo të përparosh me begatitë e Allahut, dhe mos u dërzo. Ata nuk heshtin kurr ndaj teje, dhe s`të lenë të qetë derisa të largohesh prej atyre, ti qendro se me të vërtetë ai që rri ulur mbi tokë nuk rrëzohet, e njerzit nuk i gjuajnë me gurë degët pa frytë, po as e shqelmojnë qeni e ngordhur.

“Ja, ju (muslimanë) jeni që i doni ata, e ata nuk u duan juve. Madje ju i besoni librat në tërësi (të gjitha shpalljet), e kur ju takojnë thonë: “Ne kemi besuar”! E kur veçohen, ata nga mllefi kundër jush grisin majet e gishtërinjve. Thuaju: “Vdisni me atë mllef tuajin”! All-llahu e di shumë mirë se çka mbajnë (të fshehtat) zemrat e tyre.”

( Kur`an 3:119 )

Tags: