Segunda-feira, 1/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Si ndikon stresi në sëmundjet psikosomatike?

Si ndikon stresi në sëmundjet psikosomatike?

Pyetje:
Jam e interesuar të di diçka më tepër se si ndikon stresi në sëmundjet
psikosomatike. Dua të marrë sqarimet e juaja sepse ju jepni sqarime të
qarta. Besoj se do të më kuptoni dhe do t’i përgjigjeni pozitivisht kërkesës
sime.
Faleminderit për mirëkuptim!
Me respekt, Anita.


Përgjigje:
Kjo është një pyetje e rëndësishme për kategori të njerëzve të caktuar që përballen me stres. Mirëpo, është e natyrës së psikologjisë dhe faqja jonë nuk posedon kuadro të tillë. Andaj, ju sugjerojmë dy gjëra:

Që të pyesni ndonjë mjek psikiatër në vendet dhe web faqet adekuate dhe të lexoni librin “Mënyra të dobishme për jetë të rehatshme”, botuar nga SH. B. Gjurma, shtator 2007.

Muhamed Dërmauku

(Visited 40 times, 1 visits today)
Top