Domingo, 16/6/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Si mund t’i shmangim disa semundje?Si mund t’i shmangim disa semundje?

 

Për sëmundje të shumta në trupin e njeriut si p.sh., obeziteti, diabeti, sëmundjet e zemrës, forma të ndryshme tumorale, etj; shpesh si shkak kryesor kanë një regjim ushqimor dhe një ushqim të papërshtatshëm. Por jo vetëm kaq. Mjaft prej tyre mund të arrinin të parandaloheshin falë një ushqyerje të shëndetshme dhe të ekuilibruar.

(Visited 24 times, 1 visits today)
Top