Sábado, 1/10/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Si mund të ndihmojm uljen e nivelit të kolesterolit (LDL) dhe triglicerideve dhe rritjen e nivelit të HDL-së me produkte natyrale pa efekte anësore;

Si mund të ndihmojm uljen e nivelit të kolesterolit (LDL) dhe triglicerideve dhe rritjen e nivelit të HDL-së me produkte natyrale pa efekte anësore;

Si mund të ndihmojm uljen e nivelit të kolesterolit (LDL) dhe triglicerideve dhe rritjen e nivelit të HDL-së me produkte natyrale pa efekte anësore;
Doza ditore;

1) Vaj peshku&Omega 3, minimum 1000-1500mg (DHA&EPA) [GNC Triple Omega 1560mg]
Ndihmon uljen e nivelit të kolesterolit dhe triglicerideve, forcon memorien dhe nyjet, mund të parandalon rrezikun nga kanceri i gjirit deri në %31.

2) Lecithin (soja). 1360mg [SOLGAR LECITHIN]
Ndihmon uljen e nivelit të kolesterolit dhe triglicerideve, dhe ngjitjen e tyre në murret e enëve të gjakut.

3) Chromium picolinate. 200mcg [SOLGAR&GNC]
Ndihmon uljen e nivelit të kolesterolit dhe triglicerideve, ndihmon uljen e nivelit të glukozës në gjak.

4) Vaj i farave të linit (flaxseed oil) softgel capsules. 1250-2500mg [ZADE VITAL]
Ndihmon uljen e nivelit të kolesterolit dhe triglicerideve, ndihmon në trajtimin e pezmatimeve të enëve të gjakut. Rrit elasticitetin e enëve të gjakut.

5) Uthull molle natyrale me xhenxhefil. 5ml.
Ndihmon uljen e nivelit të kolesterolit dhe triglicerideve, ndihmon në trajtimin e pezmatimeve.

Të gjitha këto pesë produkte preferohen të përdoren së bashku çdo ditë në doza të lartëcekura gjatë ushqimit.
KUJDES!!! Duhet pasur kujdes që produktet të përmbajn xhelatin viqi, peshku ose bimor. Shumica e xhelatinave janë me prejardhje derri

(Visited 568 times, 1 visits today)