Sexta-feira, 31/3/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Si lutet një engjëll për ty?

Si lutet një engjëll për ty?

drita
Si lutet një engjëll për ty?

Përcillet nga Ebi Derda se Profeti alejhi selam ka thënë:
“ Ai i cili lutet për vëllain e tij, jo në prezencën e këtij të fundit, një engjëll lutet për të duke thënë: ‘Edhe për ty!”
Muslimi
Ky hadith tregon për vlerën dhe shpërblimin që ka lutja që bëjnë besimtarët për njëri-tjetrin dhe njëkohësisht nxit për dashuri dhe harmoni midis tyre.