Sexta-feira, 14/8/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Si ka mundësi që pasi ke jetuar një jetë të tërë dhe je thinjur në këtë vend, tani e braktis atë?

Si ka mundësi që pasi ke jetuar një jetë të tërë dhe je thinjur në këtë vend, tani e braktis atë?

Tregohet se një burrë i shtyrë në moshë, vendosi të shpërngulet nga vendi i tij, gjë e cila shkaktoi habinë e njerëzve që e njihnin. Ata e pyetën: “Si ka mundësi që pasi ke jetuar një jetë të tërë dhe je thinjur në këtë vend, tani e braktis atë?” Ai u përgjigj: “Për Zotin, deri dje perversiteti dhe shthurja morale ishte diçka, që ndëshkohej me ligj. Kurse tani ligji e mbron perversitetin dhe këta njerëz gëzojnë të drejtat e tyre. Unë po largohem, para se perversiteti të bëhet diçka e detyrueshme”.

(Visited 62 times, 1 visits today)
Top