Sexta-feira, 27/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Si i ke kaluar gjithë këto vite me tët shoqe pa asnjë problem dhe konflikt?

Si i ke kaluar gjithë këto vite me tët shoqe pa asnjë problem dhe konflikt?

E pyetën:”Si i ke kaluar gjithë këto vite me tët shoqe pa asnjë problem dhe konflikt?”
I moshuari u përgjigj:”Që natën e parë të martesës, unë dhe ime shoqe bëmë një pakt, sipas të cilit: Nëse më sheh të zemëruar, të shkojë në kuzhinë dhe të mos kthehet derisa të jem qetësuar! E nëse e shoh të zemëruar dhe me nerva, unë të shkoj në bahçen e shtëpisë dhe të mos kthehem derisa të jetë qetësuar dhe ti jetë kthyer humori.
Ja kështu i kam kaluar pesëdhjetë vite martesë, i qetë, pa probleme e konflikte, në bahçen e shtëpisë!”

(Visited 170 times, 1 visits today)