Segunda-feira, 16/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Si e nënçmon shejtani njeriun

Si e nënçmon shejtani njeriun

“Ja përmendën Pejgamberit, sal-lallahu alejhi ve sel-lem, një njeri i cili kishte fjetur deri në mëngjes dhe nuk e kishte falur namazin e sabahut. Pejgamberi, sal-lallahu alejhi ve sel-lem, tha: këtij njeriu i ka urinosur shejtani në vesh”. Buhariu

Andaj kujdes për namazin e sabahut dhe mos lejoni që në këtë mënyrë të nënçmon shejtani njeriun, të cilin e ka nderuar Allahu dhe e ka ngritur mbi të gjitha krijesat.

Bekir Halimi

(Visited 396 times, 1 visits today)