Sexta-feira, 7/8/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Si e kupton këtë, të mençurit nuk martohen asnjëherë ?!

Si e kupton këtë, të mençurit nuk martohen asnjëherë ?!

Pyetën një të moshuar :- Si e kupton këtë, të mençurit nuk martohen asnjëherë ?!

Ai u pergjigj :- Kur e kam degjuar këtë që thua ti ,isha në moshën tënde, por sot të them : Nëqoftëse do kisha qënë aq i mençur nuk do kisha dikë që më mban për krahu sot,,,thinjat që kam ndoshta nuk do i kisha fare,,,do trokisja në shumë dyer dhe ndoshta do me ftonin të hyja brënda, por a do gjeja ngrohtësinë që kam nevojë ,,,?! Mendoj se jo, sepse familja është vatra më e ngrohtë ku stinët nuk ndryshojnë,,,në gjirin e saj gjëndet gjithmonë ngrohtësia ,,, Kur e gjithë bota më dukej natë,,,aty merja rrezet e arta, buzëqeshjen e të dashurve të mi … Të miren dhe të keqen kisha me ke ta ndaja…

Edhe tani pas kaq shumë vitesh ndjehëm sërish si një fëmijë,,,tani mbushem me frymë,,, dhe them me vete :-:

Sa mirë që nuk isha aq i “mençur” !

(Visited 1,017 times, 1 visits today)
Top