Quinta-feira, 23/3/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
No Data

Si do ndiheshe nëse pas vdekjes e sheh se ahiret nuk ka?

Si do ndiheshe nëse pas vdekjes e sheh se ahiret nuk ka?

natyra

Një ateist me Ahmed Dedatin:

Si do ndiheshe nëse pas vdekjes e sheh se ahiret nuk ka?

Tha:Jo më keq se ti kur ta shohësh që është realitet.

 

Bekare

82.E ata që besuan dhe bënë vepra të mira, ata janë banues të xhennetit, aty janë përgjithmonë.