Terça-feira, 24/11/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Shume prej te semureve me kancer jane te semure me mesysh- A e ke ditur ?

Shume prej te semureve me kancer jane te semure me mesysh- A e ke ditur ?

Syri eshte dy Llojesh ?

Nazar ose msysh me Habi dhe kenaqesi
Nazar ose Msysh me zili dhe cmire

ato qe mund te hajne ne mesysh jane tre?

Njeriu
Xhindi
Kafsha (eshte nje lloj gjarperi qe ka fuqi goditese shume te forte)

Kush goditet nga syri?

Njeriu
Kafsha
Sendet

Cfare ndodh prej syrit?

Vdekje
Semundje
Demtim
Prishje

Rastet e msyshit mund te jene te shumta

Ne nese do ti permendim ato nuk do mbaronte historite e tyre

Porse shume prej te semureve me kancer jane te semure me mesysh.

Ai qe godet me mesysh si eshte?

Njeriu i mire godet Njeriun e mire.
Njeriu i Keq godet me shume
Nena godet femine
Shoqa shoqen
Nusja vjeren dhe anasjelltas.
Gruaja burrin ose burri gruan.
Etj etj

(Visited 1,248 times, 1 visits today)
Top