Quinta-feira, 23/1/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Shumë prej njerëzve kanë jetuar të varfër, pastaj …

Shumë prej njerëzve kanë jetuar të varfër, pastaj …

Shumë prej njerëzve kanë jetuar të varfër, pastaj janë martuar dhe Allahu ua ka hapur dyert e furnizimit.

Shejh Abdulkerim Hudajri
Allahu e ruajtë

Përkthim: Valdet Kamberi

(Visited 55 times, 1 visits today)
Top