Quarta-feira’, 18/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Shumë njerëz shërohen nga sëmundja pa ilaçe

Shumë njerëz shërohen nga sëmundja pa ilaçe

Shumë njerëz shërohen nga sëmundja pa ilaçe…, me një lutje të pranuar, apo rukje të dobishme, apo me fuqi të zemrës dhe mbështetje të plotë tek Allahu.

(Ibën Tejmije, “El Fetaua”, 563/21)

(Visited 653 times, 1 visits today)