Segunda-feira, 16/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Shumë bashkëshortë janë sprovuar dhe sëmurur pas shikimit të telenovelave

Shumë bashkëshortë janë sprovuar dhe sëmurur pas shikimit të telenovelave

Përsosmëria mashtruese

Shumë bashkëshortë janë sprovuar dhe sëmurur pas shikimit të telenovelave, të cilat u pasqyrojnë një jetë të mbushur plot dashuri, romancë dhe larg problemeve. Në këtë rast bashkëshortët i shohin këto telenovela duke menduar se kjo është jeta reale e tyre, më pas fillojnë të bëjnë krahasime me bashkëshortin dhe shohin se jeta e tyre ka shumë mangësi nga ajo që shikojnë në telenovela.

O ju bashkëshortë! Ajo që shikoni në telenovela, nuk janë gjë tjetër vetëm se role të zhveshura nga realiteti, sepse nëse do të shohim në jetën e përditshme të këtyre aktorëve do të gjejmë se shumica e tyre ka dështuar në jetën familjare, prandaj mos e krahasoni kurrë marrëdhënien tuaj me telenovelat të cilat nuk janë gjë tjetër veçse një mashtrim.

(Visited 263 times, 1 visits today)