Terça-feira, 30/11/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

SHTYLLAT E ISLAMIT

SHTYLLAT E ISLAMIT

SHTYLLAT E ISLAMIT

Shtyllat e Islamit janë pesë:

1. Dëshmia se nuk ka të adhuruar tjetër përveç Allahut dhe se Muhamedi është rob dhe i Dërguari i Tij
2. Falja e namazit
3. Dhënia e zekatit
4. Agjërimi i Ramazanit
5. Haxhi, vizita e Shtëpisë së Shenjtë, për atë që ka mundësi

(Visited 69 times, 1 visits today)
Top