Domingo, 7/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

SHTËPI NË SHITJE A KA KUSH E BLEN ?!

SHTËPI NË SHITJE A KA KUSH E BLEN ?!

shtepi ne xhenet

Emri i shtëpisë: Xheneti.

Numri i dyerve të saj: Tetë.

Çelësi i shtëpisë: Fjala la ilahe il-lallah.

Lokacioni: Xheneti më i lartë, Firdeusi.

Lloji i ndërtimit: Një qerpiç nga ari dhe një qerpiç nga argjendi.

Gjerësia: Sa gjerësia e tokës dhe qiellit.

Çmimi: Të mos i përshkruash Allahut ortak.

Koha kur e merr shtëpinë: Ditën e Kiametit.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 76 times, 1 visits today)
Top