Segunda-feira, 25/5/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

SHTATË SHËRIMET PROFETIKE

SHTATË SHËRIMET PROFETIKE

 

Disa nga dobitë e ilaçit “Shërimet profetike”:

 

Kuron hasedin dhe mësyshin.

Forcon imunitetin e trupit.

Kuron lloje të ndryshme të kollës.

Kuron rastet e vështersisë së tretjes.

Kuron problemet e mëlcisë

Kuron aneminë në gjak.

Kuron enjtjet dhe ndalon fomimin e tyre.

Hap oreksin.

Largon parazitët (krimbat) e barkut.

(Visited 137 times, 1 visits today)
Top