Segunda-feira, 26/9/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Shqiptarët, populli më emocional në Ballkan

Shqiptarët, populli më emocional në Ballkan

shqiptaret

Shqiptarët janë kombi më emocional në Ballkan ku 46 përqind e kërkesave të popullsisë që janë të natyrësemocionale. Sipas një studimi të “Gallup” në lidhje me popujt më emocionale, pas shqiptarëve renditen malajzezët.

Ndërsa ata nga Bosnje dhe Hercegovinë me 44 për qind e të anketuarve njerëz me përvojë emocionale. Njëjta përqindje u shënua në Serbi dhe Maqedoni, shkruan presheva jonë.

Nga vendet në rajon më të gjerë të Ballkanit, Bullgaria është 41 për qind e njerëzve emocionale, Turqia 45, Sllovenia 46 dhe Hungaria 48 përqind. /albeu/

(Visited 78 times, 1 visits today)